Bokhylla

Bokhylla Att bygga ett hembibliotek kräver år av tålamod för att samla in och bevara på dina favoritböcker. Att sätta dem på en bokhylla är en personlig visning av dina intressen och hobbys, samt en indikation på framtida sysselsättningar och mål. En ordenlig utställning av dina böcker innebär att investeringen av en bokhylla har inneburit mycket för dig och dina växande intressen.

Bokhylla eller bokhyllor är inte bara funktionella, utan ger möjlighet till unik inrednings alternativ i ditt hem eller kontor. Väggbokhyllor till exempel, kan placeras på en vägg vid en höjd som du väljer. Väggbokhyllor kan användas som enkla bokhyllor eller för dina...

växter och blommor eller konstverk. Du kan anpassa denna hylla som du önskar.

På en perfekt 90 graders vägg så kan en hörnbokhylla hjälpa dig att maximera utrymmet. Väljer du en färg som matchar färgen på dina väggar så smälter hörnbokhyllan in i din nuvarande möblering. För en mer traditionella stil så är det den klassiska bokhyllan vad du behöver. Fler bokhyllor kan ge dig en lång, bred pjäs som blir en iögonfallande samlingspunkt för vardagsrummet. En vanlig bokhylla är en utmärkt enhet för kontoret också och kan ge välbehövlig förvaring för att hålla din arbetsplats städad.

Du tillbringar så mycket av din tid på kontoret, så varför inte ta tid att anpassa den. Med rätt bokhylla kan du ha allt du behöver för en produktiv arbetsdag vid fingertopparna. Att vara på jobbet hela dagen innebär också att vara borta från familj och favorit fritidssysselsättningar. Placera påminnelser och bilder för att göra din arbetsdag enklare.

Dessa bok hyllor, oavsett vilken stil du väljer, kan komma i en mängd olika inslag och former. Ingenting tillför mer värme eller personlig touch till ett sovrum eller vardagsrum som en trä bokhylla fylld med personliga skatter. Visa foton från familjesammankomster, souvenirer från en semester, eller ställa din TV på den, Oavsett vilken hylla du väljer, oavsett om det är en pittoreskt vit vägghylla med lite krukor och blommor, eller en stor ek trä hylla så visar den stolt upp dina kunskaper om samtida författare och intressen. Din hobby förtjänar att visas på din bokhylla för alla att njuta av.

En bokhylla har en historia

Bokhyllor har funnits nästan lika länge som böcker. Okej, inte riktigt. Men de har en intressant historia som började med eliten av européer och avslutas med vanliga människor och företag.

Oxford University i England har den äldsta bevarade bokhyllan, byggd i den 16: e århundradet. Fram till dess hade de flesta människor egentligen ingen anledning att äga en bokhylla, dom enda kompetenta medborgarna var medlemmar av prästerskapet, eller väldigt rika. Före karbonpapper och innan tryckpressar var allmänna så kunde böcker inte dubbleras.

Då detta blev vanligare så sjönk kostnaderna för böcker och bokhyllorna gjorde sitt intåg. Ek användes oftast för att göra bokhyllor – konstruktionen är nästan exakt samma som de är i dag - och fortfarande anses ek lämpligast för att tillverka bokhyllor med klass. Franska cabinet makare kryddade upp dem lite med utsmyckning och mahogny, satinwood, rosewood eller andra dyrare träslag. Välbärgade européer skulle alltid ha det bästa.
I den 20: e århundradet, blev bokhyllor för den offentliga konsumtionen ofta tillverkade av billiga material, t.ex. järn eller stål. Fördelen var att de var hållbara, och lätt att masstillverka. Biblioteken bytte snabbt från trä till en blandning av trä och metall.


bokhylla bokhyllor billy bokhylla bokhyllan bygga bokhylla design bokhylla string bokhylla vit bokhylla bokhylla ek Populära sökord: string vit stockholm billy ek lundqvist barnmöbler skåp vit matsalsmöbler design gustavianska möbler platsbyggd soffor stockholm design möbler cd hylla carpati väggfast string korgmöbler indo möbler tv bänk ek rokoko möbler möbler jönköping lundqvist soffbord glas carpati möbler em möbler liten tv bänk vit vit byrå retro möbler soffor på nätet barnrum inredning svart expedit byggbar smal europamöbler design finska möbler vita lundqvist möbler stockholm barn byrå låg

Bokhylla


Tillbaka


Rekomenderat
More articles
   Barn
   Bygg
   Djur Husdjur
   Elektronik
   Finans
   Fritid hobby
   Hantverk
   Hem hus
   Hälsa
   It
   Konst
   Läsa
   Mat
   Miljö
   Mode
   Motor
   Musik
   Möbler inredning
   Presenter
   Resa
   Samla
   Skönhet
   Smycken
   Spel
   Sport
   Tjänster
   Vitvaror
   Övrigt
Erbjudanden
Nya artiklar
Imola bygg
Imola byggImola bygg är en byggfirm...

Safari
SafariSafari brukar vara en turistfärd genom naturo...

Rom
RomRom är huvudstaden i Italien, centrum i regio...

Reningsverk
ReningsverkReningsverk är en anläggning för re...

Reklam
ReklamReklam är olika former av presentation (fr&au...

Reglerteknik
ReglerteknikReglerteknik är sedan andra världskriget...

Radon
RadonRadon är ett radioaktivt grundämne, till...